Prijava na CPP tečaj - Šola vožnje Mekinc, Uroš Mekinc s.p.

Prijava na CPP tečaj

Tečaj cestno prometnih predpisov izvajamo ob vnaprej določenem terminu. Preko spodnjega obrazca zbiramo prijave na CPP tečaj. V šestih delovnih dneh (skupaj 24 ur) vas pripravimo na teoretični izpit za B kategorijo, v dveh delovnih dneh (skupaj 8 ur) dodatnega dela pa za A in BE kategorijo, ki ga morate opraviti pred republiško komisijo, na Kotnikovi ulici 19a.

CPP predavanja potekajo na Rudniku v poslovni stavbi GEA produkta na Dolenjski cesti 242, 1000 Ljubljana (poleg vrtnega centra KALIA).

Po uspešno izpolnjenem obrazcu boste na vaš email prejeli potrditveni email.

Naslednji razpisani termini:

 • B kategorija – avgust ponedeljek 19. 08. ob 16:00 

  Strinjam se.

  Vse prijave bodo pregledane v najkrajšem možnem času. Na vaš email boste prejeli potrditev prijave.

  1. korak: CPP tečaj

  20% Complete
  80% Complete

  V primeru da želite pričeti s praktičnim delom, morate najprej opraviti teoretični del – CPP. Prijavite se lahko preko levega obrazca na zgoraj omenjeni naslednji termin. CPP lahko opravljate kljub temu, da še niste naredili izpita za prvo pomoč ali še nimate opravljenega zdravniškega pregleda.

  2. korak: CPP izpit

  40% Complete
  60% Complete

  Ko ste zaključili s tečajem CPP se lahko prijavite na CPP izpit. Vse potrebne informacije vam bodo predali naši učitelji. V tem času je že priporočeno, da imate opravljen tudi zdravniški pregled in izpit prve pomoči.

  3. korak: Praktični del – vožnje

  60% Complete
  40% Complete

  Ko uspešno opravite CPP izpit in imate že opravljen zdravniški pregled ter izpit za prvo pomoč, lahko pričnete z vožnjami.

  4. korak: Izpitna vožnja

  80% Complete
  20% Complete

  Ko pridobite dovolj praktičnega znanja se lahko prijavite na izpitno vožnjo.

  5. korak: Izdelava vozniškega dovoljenja

  100% Complete

  Po uspešno opravljeni izpitni vožnji lahko že takoj odidete po vaše vozniško dovoljenje. S tem se je celoten postopek zaključil.