Ponudba – Šola vožnje Mekinc, Uroš Mekinc s.p.

Ponudba

Predstavitev naše ponudbe:

Praktični del boste v naši šoli vožnje opravljali z izkušenimi učitelji vožnje, ki se lahko pohvalijo z vrsto let izkušenj. Izvajamo praktično vse aktivnosti, ki so nujne za uspešno pridobitev vozniškega dovoljenja B kategorije. Z nami greste v pravo smer do izpita! Vožnja se izvaja po ulicah Ljubljane in bližnjih manjših naseljih, kjer se skrivajo številne zanke. Ne odlašajte in se na vožnjo prijavite že zdaj ter si tako zagotovite svoje mesto všoli vožnje Mekinc!

Prijavite se zdaj!

Kandidat lahko opravlja tečaj cestno prometnih pravil (CPP) za kategorijo B, ko dopolni 16 let. Po uspešno opravljenem izpitu CPP kot tudi programu usposabljanja lahko kandidat do 2 leti od dneva vpisa vozi s spremljevalcem. Predavanja tečaja CPP so razpisana 1x mesečno za naslednji mesec. Prijavite se lahko kar preko spletnega obrazca. Predavanja potekajo v neposredni bližini BTC-ja v Ljubljani.

Prijavite se na CPP tečaj zdaj!

Kondicijska vožnja je namenjena vsem, ki že imate vozniško dovoljenje in bi si želeli osvežiti svoje znanje in opraviti nekaj praktičnih ur vožnje z učiteljem. Za kondicijsko vožnjo potrebujete zgolj veljavno vozniško dovoljenje. Izbirate med vozili znamke Ford, Volkswagen, Renault, Seat ter BMW. Vozila delujejo na dieselsko kot tudi na bencinsko gorivo. Izberete pa lahko tudi električno vozilo Volkswagen e-Golf. Priporočamo obnovitev vašega znanja na vsakih 10 let oz. vsakih 5 let po 50. letu starosti, saj se cestna pravila neprestano spreminjajo.

Prijavite na kondicijski vožnjo zdaj!

Vsem, ki se pripravljate na CPP izpit vam nudimo izposoje vse potrebne literature.