Ponudba - Šola vožnje Mekinc, Uroš Mekinc s.p.

Ponudba

Predstavitev naše ponudbe:

Praktični del boste v naši šoli vožnje opravljali z izkušenimi učitelji vožnje, ki se lahko pohvalijo z vrsto let izkušenj. Izvajamo praktično vse aktivnosti, ki so nujne za uspešno pridobitev vozniškega dovoljenja A,B, kodo 96 in BE kategorije. Z nami greste v pravo smer do izpita! Vožnja se izvaja po ulicah Ljubljane in bližnjih manjših naseljih, kjer se skrivajo številne zanke.

Prijavite se zdaj!

Kandidat lahko pri nas opravlja tečaj cestno prometnih pravil (CPP) za kategorijo A, B in BE. Predavanja tečaja CPP so razpisana 1x mesečno za naslednji mesec. Prijavite se lahko kar preko spletnega obrazca. Predavanja potekajo v učilnici v Ljubljani na Rudniku – stavba GEA produkta na Dolenjski cesti 242.

Prijavite se na CPP tečaj zdaj!

Kondicijska vožnja je namenjena vsem, ki že imate vozniško dovoljenje in bi si želeli osvežiti svoje znanje in opraviti nekaj praktičnih ur vožnje z učiteljem. Za kondicijsko vožnjo potrebujete zgolj veljavno vozniško dovoljenje. Izbirate med vozili znamke Volkswagen, Renault, Seat ter BMW. Izberete pa lahko tudi električno vozilo Volkswagen e-Golf z avtomatskim menjalnikom. Priporočamo obnovitev vašega znanja na vsakih 10 let oz. vsakih 5 let po 50. letu starosti, saj se cestna pravila neprestano spreminjajo.

Prijavite na kondicijski vožnjo zdaj!

Vsem, ki se pripravljate na CPP izpit  nudimo izposoje vse potrebne literature.